Vyber si pozici Potkejme se
Zůstaň v kontaktu

Využili jste jarní Šanci?

My ano. Byla to šance, jak se znovu potkat se studenty VŠE. Byla to šance, jak se představit jako zaměstnavatel a byla to šance, jak se dozvědět, co řeší mladí lidé, když přijde na jejich budoucí kariéru. Byla to ŠANCE v atriu Rajské budovy na VŠE, které se účastníme pravidelně.

Celý den nám utekl neskutečně rychle, jak už to tak bývá, když se člověk dobře baví.

Ať už jste se stihli stavit, nebo ne, máme pro vás nejen práci, ale také užitečný obsah, který jen tak někde nenajdete:

  • Sledujte nás na sítích. Na Facebooku a Instagramu navnímáte, jak se u nás komu pracuje, a jakou máme v jednotlivých týmech kulturu. Na LinkedIn pak najdete většinu našich expertů, kteří rádi sdílí zajímavosti ze své práce. Nebojte se jim i přímo napsat :). Najdete tu také aktuálně otevřené pracovní pozice.
  • Prolistujte si naše příběhy. Junioři i zkušení experti ze všech našich oddělení sdílí svůj kariérní příběh. Určitě v nich najdete inspiraci pro řešení vašeho vlastního kariérního hlavolamu. 
  • Přihlaste se k našemu HR newsletteru na webu tymjenejvic.cz. Každý měsíc se vám připomeneme s tím, co se u nás děje, ať už uvnitř v našich týmech, nebo i to, co řešíme odborného s klienty. Ideální mix, který vás připraví na pohovor. Třeba na jednu z našich právě otevřených pozic. Vyberte si a pošlete CV.

A pokud už teď víte, že chcete zkusit štěstí u nás v Advisory, pak vás Zbyněk Bolcek zve na velké výběrové řízení, které u nás bude 26. dubna. Netradiční výběrko pořádáme pro všechny juniorní  pozice v Advisory najednou. Během pár hodin poznáte naše manažery, vyzkoušíte si případové studie a rychle zjistíte, jestli by vás práce v consultingu bavila. Své CV nám pošlete nejpozději do 24. 4. jako reakci na některou z otevřených pozic a pro jistotu si rovnou rezervujte čas na pátek. 

Děkujeme celému týmu z Kariérního centra VŠE za organizaci, a hlavně všem studentům a absolventům, kteří se u nás zastavili na kus řeči. Věříme, že se vám všem podaří složit nejen dřevěný, ale i kariérní hlavolam a držíme palce u zkoušek.

Těšíme se zase někdy na viděnou!

Web tymjenejvic.cz říká:
This is a warning message.