Vyber si pozici Potkejme se
Zůstaň v kontaktu
  • Úvod
  • Články
  • Kalimera aneb školení leadershipu v Řecku

Kalimera aneb školení leadershipu v Řecku

Jaké to je vyjet do Řecka na pracovní školení Emerging Leaders Programme? A co všechno se tam dá zažít? Přečtěte si krátkou reportáž našeho kolegy Jirky z  Advisory z Athén.

Součástí života v GT je samozřejmě kromě spousty večírků, sportovních výzev nebo pivka s kolegy i možnost se kontinuálně vzdělávat a růst vzhůru. Nad rámec klasických možností vzdělávání můžete vyrazit třeba i na mezinárodní školení, které pořádá GT International. Loni vyrazil na školení Emerging Leaders Programe do Říma kolega Honza H. a letos se štěstí usmálo na mě. Zabalil jsem si tak baťůžek s pracovním notebookem, opalovacím krémem a vyrazil jsem do řeckých Athén.

No a jaké nakonec Řecko bylo? Náročné! Ale stálo to za to. V úterý jsem vyrazil na letiště, letištní salonek, letadlo, metro a už jsem se procházel v centru města a stereotypně jedl kebab a kochal se památkami. Program začínal velkou welcome party a sešlo se nás přes 100 kolegů z více jak 20 zemí Evropy. zyro-image.png (528 KB) 

Kurz byl zaměřený na dvě témata. Prvním byl leadership, vnímání kultur a vedení lidí s respektem. Spousta cvičení, praktických ukázek a práce v týmech. Dalším tématem bylo správné vnímání klienta a definování přidané hodnoty, tak aby klient nedostal pouze produkt, ale abychom mu pomohli překonat i jeho obavy a strachy. Být klientovi business partnerem a dodávat služby ve stylu Go Beyond (pozn. red.: jedno z našich klíčových hesel v GT).  microsoftteams-image-4.png (578 KB)

Zároveň jsem poznal spoustu kolegů a měl možnost nasát atmosféru jiných kanceláří po Evropě. Když jsem se s kolegy a kolegyněmi bavil, překvapilo mě, že ačkoliv pocházíme každý z jiné země, výhody práce v Grant Thornton vnímáme všichni podobně. A co mezi ně patří? Shodli jsme se, že rozhodně flexibilní možnosti práce, rychlý kariérní růst, férové ohodnocení, supr tým, a hlavně žádné „ždímání“ lidí, ale naopak týmová atmosféra.  microsoftteams-image-5.png (149 KB)


Bylo to sice jen pár dní ale už teď mám nové známé jako Kimishku z UK, Jamese z Channel Islands, Uga z Itálie, Viktora z Dánska, Pascala ze Švýcarska, Axel ze Španělska, Eimear z Irska a spokojeného Jirku 
zase doma v Česku. 

Web tymjenejvic.cz říká:
This is a warning message.