Vyber si pozici Potkejme se
Zůstaň v kontaktu
  • Úvod
  • Články
  • Premiérový kariérní newsletter Překvap se - květen 2022

Premiérový kariérní newsletter Překvap se - květen 2022

Připravujeme newsletter pro všechny, kterým záleží na tom, kde pracují. S nadhledem a v souvislostech? Rozhodně! A taky s dávkou humoru a exkluzivity. Proto na web budeme přidávat newslettery až se zpožděním - doporučujeme tedy: přihlaste se k odběru zde na webu. Užijte si první číslo!

Co to právě čtete?

Je nám ctí přivítat vás u této významné události *fanfára*. Grant Thornton, pátý člen velké čtyřky, se rozhodl zásobit vás (přiměřeně, nebojte) novinkami ze světa byznysu, ale i zajímavostmi přímo z dění ve firmě prostřednictvím newsletteru. Můžete se těšit na všehochuť názorů, informací a pozvánek na akce, ale i forem obsahů, které vám níže nabízíme k prozkoumání.

Věříme, že si každý vyberete to své a že společně (nejen) kariérně porosteme!

Potkejme se

Už příští středu 25. 5. pořádá Vysoká škola ekonomická Czech Valuations Forum. Tato online odborná konference je vhodná jak pro profesionály z oboru oceňování, tak studenty či absolventy. Co vám účast přinese? Spoustu nových informací z oblasti Transfer Pricingu, úsměvy našich odborníků z Grant Thornton přímo z konferenčních židliček (Jiří Jakoubek, Jiří Teichmann a David Hejduk), a možná taky chuť začít se celou problematikou více zabývat.

Zajímá vás spíš práce v manažerském poradenství? Už 3. června pořádáme výběrko ve stylu speed datingu do našich týmů v Advisory. Během jednoho dopoledne se tak seznámíte s našimi manažery a partnery a oni se seznámí s vámi. S každým budete řešit různá témata, případovky nebo jiné úlohy. Je to skvělá příležitost poznat nás a otestovat si své schopnosti a dovednosti. A třeba u nás už budete chtít zůstat. Pokud neznáte své zaměření, přihlaste se na obecnou pozici, hledáme juniory i na projektový management a do týmu Technology.

Zajímá vás něco jiného? Rádi se s vámi potkáme u kávy na terase a probereme, co budete chtít. Napište nám e-mail a domluvíme se.

Co právě řešíme s klienty

Spustili jsme třetí ročník průzkumu Využívání internetu v českých domácnostech. Věděli jste, že v roce 2020 panovala největší nespokojenost s připojením k internetu v Karlovarském kraji? My také ne. Doteď. Průzkum realizujeme ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu. Zapojte se do dalšího ročníku, dejte vědět vašim a klidně si zalistujte výsledky z minulého ročníku. Čím více odpovědí, tím lepší data. A my vám zase na oplátku vyplníme dotazník k vaší diplomce.

Vášnivé gamery bude jistě zajímat článek našeho manažera Honzy Havelky, který kromě práce u nás stíhá i moderovat Sazka eLEAGUE a napsal článek o investicích do esportu.

Příběhy našich lidí

“Představte si, že jsem našel dream job. Ale mám strach, že neobstojím u přijímacího testu. Víte, jak to mám s tou matikou...” Tak přesně tuhle větu svým kamarádům u piva už říkat nemusíte! Protože u nás to není jen o odborných znalostech. Spíš naopak. Je to o chuti učit se a pracovat na sobě. Že to zní jako klišé? Asi jo, ale u nás to vážně platí. Své o tom ví třeba Katka Burianová, kterou jsme vyzpovídali v novém rozhovoru.

Jaké to je, když se během pěti let vypracujete z IT analytika na manažera v oblasti consultingu? A co je na consultingu nejlepší? Jestli vás to táhne podobným směrem (tedy IT ze všech směrů), věnujte své 3 minuty času na přečtení rozhovoru s Kubou Šebkem.

Bavíme vás?

Tak to máme radost! Klidně e-mail přepošlete spolužákům či jinak šiřte do světa. A jestli vás během čtení napadly nějaké otázky nebo jiná sdělení, klidně nám napište na e-mail tymjenejvic@cz.gt.com.

Už jste ready poslat nám CV? Vyberte si z našich právě otevřených pozic a pojďte do toho!

U nás se překvapíte tím, co dokážete!

> Volné pozice

Web tymjenejvic.cz říká:
This is a warning message.