Vyber si pozici Potkejme se
Zůstaň v kontaktu

Překvap se #3 - kariérní newsletter

Podzimní číslo fialového newsletteru společnosti Grant Thornton! Praktický mix tipů, názorů a zajímavostí ze světa poradenství i byznysu, který se vám pokusí zlepšit začínající depresivní podzimní dny. A jak toho docílíme? Následujícími řádky, kde najdete tipy na podcast, video, krátký rozhovor i téma, které teď hýbe naším poradenským světem. A nezapomněli jsme ani na překvapení na úplném konci. Za celý Grant Thornton tým přejeme co nejdelší babí léto.

Potkejme se

Již v úterý 18. 10. budeme mít tu čest rozbalit svůj fialový stánek na veletrhu ŠANCE na VŠE. Možná jste nás právě na této akci poznali, každopádně důvodů, proč se zastavit i letos mezi 10-16 hodinou je opět mnoho:

  • Čekají na vás okouzlující, a hlavně upřímní zástupci našich oddělení, kteří se s vámi na rovinu pobaví o tom, jaké to je u nás pracovat a co vlastně děláme.
  • Zjistíte své kariérní možnosti ve fialovém týmu.
  • Máme připravené originální dárky včetně sladké tečky.
  • Součástí našeho týmu bude i víc než zajímavý host.

9cf69311-fc5f-2aca-b498-582a1df1e692.jpg (66 KB)

Co právě řešíme s klienty

Diskuse o obnovitelných a alternativních zdrojích jsou často bouřlivé a vzhledem k současné situaci i velmi aktuální. Ale co vodík, je to palivo budoucnosti? Co nám tento nenápadný H zdroj může přinést, kdy a kde jeho budoucnost nastane a proč se na něj v diskusích například o elektromobilitě často zapomíná? Téma pro naše odborníky a k vaší ranní kávě.

Příběhy našich lidí

Roleplaying v běžném životě? Projekťácký každodenní chléb. Vyzpovídali jsme Tomáše Janoštíka, projektového manažera z Advisory, který nám prozradil řadu zajímavostí. Pokud zvažujete tento směr, je pro vás náš nový rozhovor jednoduše must-read.

6ab392f2-05fa-92fc-099c-56f9890448ae.jpeg (100 KB)

Tipy do školních lavic

Chcete prodat nejen svoje stará skripta a vydělat si třeba na nová (čtěte: pivo)? Poslechněte si půlhodinkový podcast s Kubou Stuchlíkem zaměřený na marketing, konkrétně na Business Boost. Spoiler alert (!): business boost je využívání mixu marketingových nástrojů, jako je targeting, přímý prodej, online sales, KPIs, pricing, CX a omnichannel, s důkladným měřením, vyhodnocování a prokazatelnými zisky. Více v podcastu.

#purpleinspiration - Collaboration

Kdo by neznal Ondřeje Vlčka. Ne ale všichni ho slyšeli mluvit o tématu týmové spolupráce, synergii, a to vše navíc moderované tarzanem naší Korporátní džungle – Davidem Pirnerem. Mimo to, u nás je team work víc než libozvučné slovo, protože žijeme #tymjenejvic.

Tak zase někdy

Kdy? To záleží na vás. My jsme kávě a novým tvářím otevřeni vždycky. A vy novým výzvám?

Web tymjenejvic.cz říká:
This is a warning message.