Vyber si pozici Potkejme se
Zůstaň v kontaktu

Šance VŠE 2021

Ve dnech od 20. do 22. 4. proběhl jeden z největších univerzitních veletrhů práce v Evropě. Děkujeme za skvělou organizaci akce, za příjemně strávený den a za úžasnou účast u našeho stánku.

Ve dnech od 20. do 22. 4. proběhl jeden z největších univerzitních veletrhů práce v Evropě a Grant Thornton byl u toho. Na tropickém ŠANCE Island se mimo nás představilo více jak 100 společností napříč všemi odvětvími, a to od financí přes IT až po marketing. Náš stánek jste nemohli minout a tomu také nasvědčoval zájem nejen studentů z vysokých škol, ale i zájemců o práci v naší společnosti. Pro návštěvníky našeho stánku byli připraveni manažeři z jednotlivých service lines, kteří odpovídali na různé dotazy a snažili se tak nastínit naší pracovní kulturu a poskytnou vám tak kompletní informace. Kromě stánků naší společnosti jste si mohli užít spoustu zábavy při plnění doprovodných programů, jako například setkání s profesionálními kouči nebo konzultace životopisů a LinkedIn profilů s HR specialisty.

Děkujeme za skvělou organizaci akce, za příjemně strávený den a za úžasnou účast u našeho stánku.

V případě, že jste nás na akci nezastihli nebo nenašli, ozvěte se nám nebo se rovnou stavte v Parkview na kávu. Možná tu budete chtít zůstat :)

Web tymjenejvic.cz říká:
This is a warning message.