Vyber si pozici Potkejme se
Zůstaň v kontaktu
  • Úvod
  • Články
  • Zapojte se do průzkumu využívání internetu v českých domácnostech

Zapojte se do průzkumu využívání internetu v českých domácnostech

Ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu realizujeme již 3. ročník průzkumu využívání internetu v českých domácnostech. Zapojte se také do našeho průzkumu a pomozte tak k plánování rozvoje internetového připojení v České republice.

V průběhu pandemie Covidu-19 se internet stal ještě důležitějším nástrojem pro komunikaci se světem. I přes zlepšující situaci ale následky tohoto období přetrvávají. Práce z domova se stala běžnou záležitostí a lidé tráví stále více času doma před obrazovkami. Více než kdy jindy je proto potřeba kvalitního internetového připojení.

Zveme vás k účasti na celorepublikovém průzkumu Využívání internetu v českých domácnostech.  Zjišťujeme, jak jsou Češi spokojení s rychlostí a cenou za připojení k internetu a jakou mají představu o připojení domácností k internetu v budoucnu.

> Vyplnit dotazník  >

Proč se na to ptáme? Protože spolu s Ministerstvem průmyslu a obchodu realizujeme 3. ročník rozsáhlého průzkumu využívání internetu v českých domácnostech. Výsledky, o které se s vámi rádi podělíme, budou podkladem pro rozhodování Ministerstva průmyslu a obchodu v oblasti rozvoje internetu na území ČR.

> Výsledky minulého ročníku > 

Velmi si vážíme vašeho času a názoru.

Web tymjenejvic.cz říká:
This is a warning message.