Vyber si pozici Potkejme se
Zůstaň v kontaktu
  • Úvod
  • Články
  • Představili jsme Grant Thornton studentům ČZU

Představili jsme Grant Thornton studentům ČZU

Ve čtvrtek 22. února 2024 jsme se již podruhé představili na veletrhu pracovních příležitostí na České zemědělské univerzitě.

Říká se, že pracovní veletrhy jsou především příležitost pro studenty, jak ulovit co nejvíce hodnotných dárečků, ale i zásobu propisek na celou dobu jejich studium. My jsme rádi, že na našem stánku to vypadá jinak. 

Už podruhé jsme se vypravili na Českou zemědělskou univerzitu. Celý den jsme se bavili s desítkami mladých a nadějných studentů, kteří nám kladli mnoho otázek na tělo. A my jsme podle našeho nejlepšího vědomí a svědomí představovali naši konzultantskou práci a odpovídali na důležité (i ty nedůležité) otázky. Kromě zástupců HR se během dne na stánku vystřídali také konzultanti z našich týmů, aby opravdu poodkryli taje naší odborné práce. I díky tomu bylo na našem stánku celý den živo. 

Pokud vám v hlavě bzučí ještě nějaké otázky, pochybnosti nebo prostě chcete vědět víc o práci u nás, ozvěte se. Napište nám na tymjenejvic@cz.gt.com nebo se obraťte na naše lidi přímo na LinkedInu, odpoví vám. 

Chystáme se i na další veletrhy, tedy pokud vám to na Suchdol tentokrát nevyšlo, stavte se na Elsa Job Fair poznat náš právní tým nebo na veletrh Šance na VŠE

Přijďte si taky aspoň pro tu prospisku. My víme, že jich nikdy není dost. :) 

Web tymjenejvic.cz říká:
This is a warning message.